2 onder 1 kapwoning #051

€ 425.000 v.o.n. Verkocht

Omschrijving

Bouwnummer 51 is een prachtige 2 onder 1 kapwoning die klaar is voor de toekomst. Creëer op de eerste verdieping slaapkamers en een badkamer voor een ideale gezinswoning. Het mooie is dat als de kinderen het huis uit zijn en je de behoefte hebt om gelijkvloers te gaan wonen, je er niet aan hoeft te denken om te verhuizen. De extra slaapkamer en badkamer op de begane grond komen dan mooi van pas! En tot die tijd kan het gebruikt worden als extra kamer; speelkamer, werkkamer. Wat jij wilt!

Verkocht

2 onder 1 kapwoning #051

€ 425.000
ca. 149 m2
2 kamers
Vloerverwarming geheel
ca. 133 m2Tuin
Zuid-westen

Overzicht wordt geladen..

image alt

Duurzame voordelen van een nieuwbouwwoning

De woningen in Maaszicht Fase 4 zijn voorzien van duurzame en slimme energieconcepten, gericht op het voorkomen én verduurzamen van energieverbruik en het afstemmen van vraag en aanbod van energie. Daarnaast voldoen de woningen aan een bovenwettelijke BENG 2 eis. Lees meer over alle duurzame voordelen van jouw nieuwbouwwoning.

image alt

Welke indeling kies jij?

Kies jij voor een levensloopbestendige woning, of toch liever voor een traditionele eengezinswoning met een ingedeelde eerste verdieping én een ruim kantoor op de begane grond? De keuze is aan jou, want bij de 6 woningen in Maaszicht Fase 4 heb jij een dikke vinger in de pap. Lees hier meer over de mogelijkheden.