Wat kies jij? Levensloopbestendig óf een traditionele gezinswoning

22 maart '23

Kies jij voor een levensloopbestendige woning, of toch liever voor een traditionele eengezinswoning met een ingedeelde eerste verdieping én een ruim kantoor op de begane grond? De keuze is aan jou, want bij de 6 woningen in Maaszicht Fase 4 heb jij een dikke vinger in de pap.

De basis indeling van de twee onder één kapwoningen in Maaszicht Fase 4  is aantrekkelijk voor mensen die graag de woonkamer, keuken, slaapkamer én badkamer op de begane grond willen hebben voor nu óf in de toekomst. Maar deze woning heeft meer! De eerste verdieping is namelijk vrij om naar eigen wens in te delen. Zo maak je met drie extra slaapkamers en een badkamer een traditionele 2 onder 1 kapwoning voor het hele gezin. In de meer- en minderwerk keuzelijst zijn alle opties terug te vinden, maar we lichten hier graag de indeling van de eerste verdieping extra uit.

Ik kies voor de optie ‘indeling verdieping’, wat kan ik verwachten?

Zoals in de meer- en minderwerk keuzelijst terug te vinden is kost de indeling van de verdieping in totaal €38.550,00. Een flink bedrag, maar daar krijg je wel een volledig afgewerkte eerste verdieping inclusief dakkapel voor terug die na oplevering klaar is voor gebruik.

  • De indeling van de eerste verdieping wordt gecreëerd volgens de optietekening, dus met twee slaapkamers een badkamer en overloop.
  • Een dakkapel aan de achterzijde.
  • De binnenwanden worden uitgevoerd in gasbeton en behangklaar afgewerkt.
  • De binnen kozijnen en -deuren worden afgewerkt volgens de technische omschrijving.
  • De schuine plafonds worden afgewerkt met gipsplaten voorzien van spuitwerk.
  • De badkamer wordt voorzien van wand- en vloertegels en sanitair volgens tekening en
    technische omschrijving.
  • De gehele verdieping, m.u.v. de technische ruimte, wordt voorzien van vloerverwarming.
  • Overige installaties volgens optietekening.

Het mooie is dat als de kinderen het huis uit zijn en je de behoefte hebt om gelijkvloers te gaan wonen, je er niet aan hoeft te denken om te verhuizen. De extra slaapkamer en badkamer op de begane grond komen dan mooi van pas! En tot die tijd kan het gebruikt worden als extra kamer; speelkamer, werkkamer. Wat jij wilt!

Afbeelding Meulenveld

In gesprek met de kopersadviseur

In verband met het leidingverloop in de verdieping zijn niet alle indelingen op de eerste verdieping mogelijk. Om die reden adviseren wij om het standaard meerwerk aan te houden. Samen met de kopersadviseur van de aannemer neem je de complete opties door voordat de woning gebouwd wordt.

Ook handig, vaak kun je al snel met de adviseur of verkoopmakelaar rond de tafel zitten zodat je een inschatting kunt krijgen van wat het meer- of minderwerk je gaat kosten (of opleveren). Hierdoor kun je dit, als dat nodig is, nog meefinancieren is in je hypotheek! Nu al wegdromen bij wat je zou willen toevoegen? Bekijk dan de woningen en vind onder het kopje downloads de koperskeuzelijst.

  Bekijk de woningen
  Mijn Eigen Huis