Planning Meulenveld

In nieuwbouwwijk Meulenveld komen in totaal circa 55 woningen. In de wijk zie je al hoek- en rijwoningen, 2 onder 1 kapwoningen en vrijstaande woningen.

Nu in verkoop

Maaszicht fase 4 - Bouwkavels

Meulenveld bouwkavels

Op deze fantastische locatie in Lomm liggen twee riante percelen, waar het nu mogelijk is om jouw absolute droomwoning te realiseren. De verkoop van de twee bouwkavels is gestart op 1 december 2022 om 15:00 uur.

Verkocht / in aanbouw

Op het moment dat aan alle opschortende voorwaarden wordt voldaan, wordt de start bouw van een fase aangekondigd en worden de (bouw-)werkzaamheden voorbereid. De aannemer houdt je gedurende de bouwperiode op de hoogte van de voortgang.

Maaszicht fase 4 - 2 onder 1 kapwoning

Lomm Meulenveld Witteberg Fase 3

Op 15 februari om 12:00 uur is de online verkoop van de 2 onder 1 kapwoningen in Maaszicht fase 4 gestart. In deze 6 levensloopbestendige woningen geniet je een leven lang tijdens diverse stadia van je leven!

Witteberg Bouwkavels

Meulenveld bouwkavels

Aan de Wittebergstraat in Lomm vind je 3 royale bouwkavels. Deze prachtige wijk biedt volop ruimte en rust, omgeven door schitterend groen. 

Opgeleverd

Hier onder zie je een overzicht van de woningen die in Meulenveld zijn bewoond en opgeleverd.

Witteberg - Fase 3

Meulenveld Witteberg Fase 3

Aan de Wittebergstraat in Meulenveld komen 7 levensloopbestendige woningen. Met een volledig woonprogramma op de begane grond kun je hier tot je oude dag heerlijk wonen. Je woont hier in een rustige, groene omgeving. De verkoop is gestart op dinsdag 29 juni 2021 om 15:00 en de bouw is vervolgens in het voorjaar van 2022 gestart.

Witteberg - Fase 2

Lomm Meulenveld Witteberg Fase 2

Aan de Wittenbergstraat in Meulenveld staan zes schitterende 2 onder 1 kapwoning met diepe tuin op het zuidoosten. De bouw is in juli 2021 gestart. 

Witteberg - Fase 1

Lomm - Witteberg Fase 1

In Witteberg - Fase 1 vind je een mix van 9 nieuwe woningen aan de Wittebergstraat. Het zijn hoek-, tussen- en 2 onder 1 kapwoningen. De laatste woning is in juli 2020 verkocht. De  woningen zijn eind 2021 opgeleverd.

Maaszicht fase 3 - 2 onder 1 kapwoning

2kap

Deze zes woningen staan aan de straat Maaszicht. In het vierde kwartaal van 2017 is de verkoop gestart en inmiddels zijn alle woningen verkocht. De aannemer is medio 2019 gestart met de bouw. Alle woningen zijn opgeleverd.

Kapelstraat - 5 bouwkavels

bouwkavels

Aan de Kapelstraat is de laatste van de vijf bouwkavels verkocht. Op deze bouwkavels worden vrijstaande woningen gebouwd door particulieren.

Woning kopen Bekijk de verkoop- en toewijzingsprocedure
Hier wonen Bekijk de woningen in verkoop