Voorzieningen Meulenveld

In het dorpje Lomm vind je op loop- of fietsafstand een aantal voorzieningen. Zo is er een snackbar, een café met terras en kegelbanen, een multifunctioneel gemeenschapshuis, een versboerderij en een dagopvang. Ook vind je in Lomm diverse sportverenigingen zoals een voetbal- en een tennisvereniging. 

Kindvriendelijk wonen in Lomm

Heb je kleine kinderen? In Lomm zijn meerdere speelplaatsen voor de allerkleinste inwonertjes. Basisschool ’t Kapelke ligt direct aan de nieuwbouwwijk. Ideaal, want zo ben je na het ophalen van je kinderen binnen enkele minuten thuis! In de wijk mogen auto's 30 km/h rijden. Dat maakt wonen in Meulenveld dus ook nog eens kindvriendelijk wonen!

Meer keus?

Wil je uitgebreid winkelen of zoek je naar meer gezellige eetgelegenheden? Met de auto ben je in ongeveer 10 minuten in het gezellige centrum van Venlo. In deze stad vind je alle winkels voor een heerlijk dagje shoppen of een hapje eten in één van de vele restaurants. Liever een filmpje pakken? Dat kan in de CityCinema. Ook voor sportactiviteiten zoals voetbal, softbal, handbal, atletiek en hockey zit je in Venlo goed. Genoeg keus dus!

Kom mee naar buiten

Lomm ligt aan de Maas in een afwisselend Maasterrassenlandschap. Aan de westkant van het dorp vind je een oude meander en aan de oostzijde van het dorp ligt Nationaal Park De Maasduinen. Een groot bos-, heide- en vennengebied. In de zomer is het gezellig druk op de wandel- en fietspaden rondom Lomm. Kom jij ook genieten van het mooie landschap?

Heb je een vraag? Neem contact met ons op
Wanneer komen er woningen in de verkoop? Bekijk de planning