2 onder 1 kapwoning #049

€ 415.000 v.o.n. Verkocht

Omschrijving

Bouwnummer 49 is de rechterhelft van deze 2 onder 1 kapwoning. De woning is aantrekkelijk voor mensen die graag de woonkamer, keuken, slaapkamer én badkamer op de begane grond willen hebben voor nu óf in de toekomst. Maar deze woning heeft meer! De eerste verdieping is vrij om naar eigen wens in te delen. Zo maak je met drie extra slaapkamers en een badkamer een traditionele 2 onder 1 kapwoning voor het hele gezin. Hier geniet je een leven lang in een huis tijdens diverse stadia in je leven!

Verkocht

2 onder 1 kapwoning #049

€ 415.000
ca. 149 m2
2 kamers
Vloerverwarming geheel
ca. 112 m2Tuin
Zuid-westen

Overzicht wordt geladen..

image alt

Duurzame voordelen van een nieuwbouwwoning

De woningen in Maaszicht Fase 4 zijn voorzien van duurzame en slimme energieconcepten, gericht op het voorkomen én verduurzamen van energieverbruik en het afstemmen van vraag en aanbod van energie. Daarnaast voldoen de woningen aan een bovenwettelijke BENG 2 eis. Lees meer over alle duurzame voordelen van jouw nieuwbouwwoning.

image alt

Welke indeling kies jij?

Kies jij voor een levensloopbestendige woning, of toch liever voor een traditionele eengezinswoning met een ingedeelde eerste verdieping én een ruim kantoor op de begane grond? De keuze is aan jou, want bij de 6 woningen in Maaszicht Fase 4 heb jij een dikke vinger in de pap. Lees hier meer over de mogelijkheden.