2 onder 1 kapwoning

€ 400.000 - € 425.000 v.o.n. Verkocht

Omschrijving

Op zoek naar een riante en fijne gezinswoning in Lomm? Dan is deze 2 onder 1 kapwoning in Meulenveld misschien wel jouw droomhuis. Deze moderne woning heeft een volledig woonprogramma met een heerlijke living, keuken, ruime slaapkamer en complete badkamer op de begane grond. Daarnaast zijn er ook nog tal van mogelijkheden op de eerste verdieping. Kortom, het is hier heerlijk wonen! 

Verkocht

2 onder 1 kapwoning

€ 400.000 - € 425.000
ca. 149 m2
2 kamers
Tuin
dorpsleven
image alt

Duurzame voordelen van een nieuwbouwwoning

De woningen in Maaszicht Fase 4 zijn voorzien van duurzame en slimme energieconcepten, gericht op het voorkomen én verduurzamen van energieverbruik en het afstemmen van vraag en aanbod van energie. Daarnaast voldoen de woningen aan een bovenwettelijke BENG 2 eis. Lees meer over alle duurzame voordelen van jouw nieuwbouwwoning.

image alt

Welke indeling kies jij?

Kies jij voor een levensloopbestendige woning, of toch liever voor een traditionele eengezinswoning met een ingedeelde eerste verdieping én een ruim kantoor op de begane grond? De keuze is aan jou, want bij de 6 woningen in Maaszicht Fase 4 heb jij een dikke vinger in de pap. Lees hier meer over de mogelijkheden.