Bouwkavel #014

€ 196.000 v.o.n. Verkocht

Omschrijving

Wonen op deze fantastische locatie staat gelijk aan genieten van de natuur, maar met alle voorzieningen op fietsafstand. Op dit riante perceel van 664m² is het nu mogelijk is om jouw absolute droomwoning te realiseren.


Wanneer je een kavel koopt, kun je jouw huis laten ontwerpen door een architect. Hierbij kun je tot in het kleinste detail bepalen hoe jouw woning eruit komt te zien. Denk hierbij aan het woningtype, de stijl en indeling. Uiteraard kun je ook de tuin helemaal naar wens inrichten. Zo weet je zeker dat jouw huis ook jouw droomhuis wordt!

Verkocht

Bouwkavel #014

€ 196.000
Kavel
ca. 664 m2
image alt

Aan de slag met een cataloguswoning

Wonen in een prachtige nieuwbouwwoning in een dorp als Lomm betekent het beste van twee werelden. Enerzijds geniet je van het rustige en gemoedelijke dorpsleven en anderzijds ervaar je alle voordelen en gemakken van een nieuwe woning. Voor de kavels zijn er verschillende woningtypen ontworpen. Deze zijn niet uniek, maar kunnen wel naar wens worden aangepast. Let wel, je koopt eerst een kavel en daarna (desgewenst) een woningtype. 


Bekijk de woningtypenimage alt

Bouw jouw droomwoning

Met jouw eigen kavel kun je álle kanten op. Je bepaalt zelf de grootte van je huis, het aantal verdiepingen, de indeling, de grootte van je tuin en je woonstijl. Bovendien kun je alles tot in het kleinste detail afwerken én nu alvast slim investeren in duurzame oplossingen zoals een warmtepomp en uitstekende isolatie.

Alternatief aanbod