Laatste kans op een bouwkavel in Meulenveld!

9 januari '24

De verkoop van de bouwkavels in Meulenveld gaat hard! Zoek je ook naar een riante bouwkavel omringd door rust en natuur? Dan is kavel 13 in Meulenveld Lomm met een perceel van 649m² misschien wel iets voor jouw. Deze allerlaatste bouwkavel aan de oevers van de Maas biedt de mogelijkheid om je eigen droomhuis te bouwen. Lees je mee?

Alles naar eigen wens

Wanneer je een kavel koopt, kun je jouw huis laten ontwerpen door een architect. Hierbij kun je tot in het kleinste detail bepalen hoe jouw woning eruit komt te zien. Denk hierbij aan het woningtype, de stijl en indeling. Uiteraard kun je ook de tuin helemaal naar wens inrichten. Zo weet je zeker dat jouw huis ook jouw droomhuis wordt! 

image alt

Of liever aan de slag met een catalogus woning?

Heb jij een kavel in Meulenveld op het oog, maar heb je graag zekerheid over het bouwtraject en de bijkomende kosten? Brummelhuis heeft 3 woningtypen ontworpen die voldoen aan het beeldkwaliteitsplan van Meulenveld en dus op deze kavels gebouwd mogen worden. Je kunt deze woningen uiteraard naar je eigen woonwensen aanpassen. Nieuwsgierig? Bekijk snel wat er allemaal mogelijk is!

Meer over Brummelhuis

Enthousiast geworden?

Zie jij jezelf hier al wonen? Je kunt nu zelf heel eenvoudig online een optie aanvragen op de laatste beschikbare kavel in Meulenveld. Heel simpel door op de knop 'Optie aanvragen' te klikken. Je doorloopt vervolgens enkele stappen waarin je jouw gegevens invult en een account aanmaakt als je dat nog niet eerder hebt gedaan. 

Vraag een optie aan
  Bekijk het woningaanbod
  Meer over Lomm