Aan de slag met een cataloguswoning

24 oktober '23

Heb jij een kavel in Meulenveld op het oog, maar heb je graag zekerheid over het bouwtraject en de bijkomende kosten? Brummelhuis heeft 3 woningtypen ontworpen die voldoen aan het beeldkwaliteitsplan van Meulenveld en dus op deze kavels gebouwd mogen worden. Je kunt deze woningen uiteraard naar je eigen woonwensen aanpassen. Nieuwsgierig? Bekijk snel wat er allemaal mogelijk is!

Bekijk de woningtypen
image alt

Van ontwerp naar realisatie

Bij Brummelhuis wordt je zoveel mogelijk ontzorgd tijdens de ontwerp- en bouwperiode en houden ze van korte lijnen en duidelijkheid.

De indeling en uitstraling van alle woningtypen in Meulenveld kunnen zoveel mogelijk naar jouw eigen wensen en budget worden aangepast. Bovendien betaal je geen extra ontwerpkosten en werkt Brummelhuis met vaste aanneemsommen.

Je bespreekt al je wensen en mogelijkheden met de adviseurs van Brummelhuis. In het Bouwinspiratie Centrum in Deventer zijn tevens diverse bouwmaterialen zoals stenen, dakpannen en gevelafwerking te bekijken en meteen uit te kiezen.

Nadat het definitieve ontwerp is afgerond wordt de woning uitgewerkt tot een definitief ontwerp. Met dit definitief ontwerp vraagt Brummelhuis alle benodigde vergunningen aan. Na goedkeuring gaat hun vaste bouwpartner aan de slag en wordt de bouw van je woning voorbereid.

  Meer over Meulenveld
  Bekijk de beschikbare kavels