Yes, de bouw van Maaszicht fase 4 gaat starten!

1 december '23

Goed nieuws voor de kopers van de 6 woningen in Maaszicht Fase 4 in Meulenveld! Alle opschortende voorwaarden, zoals opgenomen in de aannemingsovereenkomst, zijn vervuld. Dat betekent dat de bouw van woningen in Maaszicht Fase 4 officieel gaat starten. Naar verwachting start de aannemer rond april 2024 met de eerste (bouw) werkzaamheden.

Naar de notaris

Alle kopers zijn per mail op de hoogte gebracht dat zij binnenkort worden uitgenodigd om de akte van levering en de hypotheekakte (indien van toepassing) te laten passeren bij projectnotaris De Laat & Gulikers. 

Start bouw

Inmiddels zijn er 5 van de 6 levensloopbestendige twee-onder-een kapwoningen verkocht. Vlassak Aannemingsmaatschappij BV start binnenkort met de voorbereidingen van de bouw van de 6 woningen. De verwachting is dat de aannemer rond april 2024 start met de (bouw) werkzaamheden.

Ook wonen in Maaszicht Fase 4?

Heb je interesse in een woning die in verkoop is en zie je dat deze nog vrij is? Dan kun je heel eenvoudig zelf direct een optie aanvragen via deze website door op de knop 'Optie aanvragen' te klikken. Dat scheelt een telefoontje met de makelaar of ons verkoopteam. Je doorloopt vervolgens enkele stappen waarin je jouw gegevens invult en een account aanmaakt als je dat nog niet eerder hebt gedaan. 

Naar woningaanbod
Iets vragen? Neem contact op
  Bekijk het woningaanbod