Over de wensenlijst en op tijd inschrijven

19 mei '21

De datum van inschrijving is straks één van de criteria voor de toewijzing. Hoe eerder je je hebt ingeschreven, hoe meer kans je maakt op een woning. Het is dus altijd aan te raden om je snel vrijblijvend in te schrijven als belangstellende. Ontdek hoe dit in z'n werk gaat.

image alt

Het belang van op tijd inschrijven

Bij de toewijzing van een woning hanteren we als criteria: het aantal kandidaten per bouwnummer, de financiële check en de inschrijfduur. Hebben alle kandidaten een financiële check gedaan? Dan kijken we naar het moment van aanmelden als belangstellende voor de betreffende deelfase die in verkoop gaat. Het is dus altijd raadzaam om je vrijblijvend in te schrijven voor een project.

Let op: het gaat dus niet om de inschrijving bij start verkoop. Je kunt tijdens de verkoopperiode rustig de tijd nemen om je voorkeuren door te geven.

image alt

De wensenlijst

Met de wensenlijst kun je specifieke bouwnummers bewaren. Let echter op, je bent niet automatisch geregistreerd als belangstellende als je woningen aan je lijst toevoegt. Je zult je dus apart moeten aanmelden als belangstellende voor een project.

Inschrijven als belangstellende

Je kunt je op twee manieren vrijblijvend inschrijven als belangstellende:

  1. Door je in te schrijven voor de nieuwsbrief onderaan de pagina en je vervolgens aan te melden voor de fase waarin je geïnteresseerd bent.

  2. Door op de woningenpagina bij je favoriete bouwnummer of woningtype te klikken op 'aanmelden voor projectfase'. 
Meer nieuws Nieuwsoverzicht
Bekijk woningaanbod Hier wonen