Wonen zoals jij dat wilt

14 mei '21

De woningen in Witteberg - Fase 3 worden standaard al van een mooie afwerking voorzien. Wil je iets aanpassen in de afwerking of helemaal zelf je keuken en badkamer inrichten? Dat kan natuurlijk ook!

image alt

Jouw badkamer

Voor het sanitair in de woningen kiezen we voor kwaliteit. In de badkamer vind je standaard een inloopdouche, wastafel en toilet. Wil je het toilet en de badkamer aanpassen aan jouw persoonlijke wensen? Neem dan na aankoop contact op met jouw kopersbegeleider. 

Kwaliteit van Villeroy & Boch en Grohe

De wastafel, fontein en toiletten zijn voorzien van de kwaliteit van Villeroy & Boch. In de badkamer vind je een moderne wastafel en inloopdouche met glazen zijwand. Standaard wordt de badkamer uitgevoerd met glanswitte wandtegels en antraciet vloertegels (merk: Mosa Residential). Zonder meerwerkkosten zijn er ook andere kleuren mogelijk. In combinatie met de kranen van Grohe maak je gegarandeerd elke dag een frisse start in jouw badkamer!

image alt

Jouw keuken

De keukens van Witteberg - Fase 3 zijn voorzien van een inductiekookplaat, rvs afzuigkap, koelkast, vaatwasser en combimagnetron. De merkapparatuur is van Whirlpool. Voor de frontjes en het werkblad heb je straks keuze uit diverse kleuren en handgrepen. Bekijk hieronder een impressie van de keuken.

Keuken Witteberg Fase 3

Je keuken naar wens aanpassen

Uiteraard kun je naar wens van alles aan de keuken veranderen. Bekijk voor inspiratie de website van Nuva Keukens, jouw keukenleverancier. 

Wil je de keuken aanpassen? Neem dan na aankoop contact op met jouw kopersbegeleider.

Vragen? Neem contact op
Hier wonen? Woningen