Omgevingsvergunning Maaszicht fase 4 onherroepelijk!

3 mei '23

Goed nieuws voor alle belangstellenden van een woning in Maaszicht fase 4. Begin maart heeft Gemeente Venlo namelijk de omgevingsvergunning verleend. Vanaf die datum is daarmee dan ook de bezwaartermijn van 6 weken ingegaan. Ondertussen hebben wij het goede bericht ontvangen dat er geen bezwaren zijn gemaakt en daarmee is de omgevingsvergunning onherroepelijk geworden! Gemeente Venlo heeft hiermee toestemming gegeven voor de bouw van de 6 woningen in Maaszicht fase 4 in Meulenveld.

Opschortende voorwaarden

Voordat de aannemer gaat starten met de bouw, moet er aan verschillende voorwaarden worden voldaan. Dit worden de opschortende voorwaarden genoemd en deze zijn opgenomen in de aannemingsovereenkomst. Een onherroepelijke omgevingsvergunning is een van de opschortende voorwaarden. De andere opschortende voorwaarden zijn:

  • (Minstens) 70% van de woningen is verkocht.
  • De grond is bouwrijp, oftewel: geschikt om op te bouwen.
  • Woningborg heeft planacceptie verstrekt

Ook wonen in Meulenveld?

Er zijn nog enkele vrije bouwnummers in Maaszicht fase 4. Heb je interesse dan vraag je simpel online een optie aan voor dat beschikbare bouwnummer. Op werkdagen hoor je binnen 24 uur of je de woning toegewezen hebt gekregen. 

Is jouw droomwoning momenteel onder optie en heb jij je nog niet ingeschreven? Schrijf je dan in als reservekandidaat. Dit doe je heel gemakkelijk door bij jouw favoriete bouwnummer op de button 'Zet me op de wachtlijst' te klikken. Indien het bouwnummer vrij komt, dan wijzen wij deze opnieuw toe aan 1 van de kandidaten op de reservelijst. Sta jij bovenaan de lijst, dan nemen wij contact met je op.

Naar het woningaanbod
Wat speelt er? Nieuwsoverzicht
Wonen in Maaszicht fase 4? Ga naar het woningaanbod