Nieuw: maak een overzicht van jouw favoriete bouwkavels

18 oktober '20

Heb je interesse in een bouwkavel? Maak een wensenlijst met jouw favoriete bouwnummers aan. Dan staat deze alvast klaar als straks de verkoop gaat starten en je jouw voorkeuren door gaat geven. We leggen je uit hoe dat werkt!

image alt

Jouw wensenlijst

Misschien heb je het al gezien, er is een nieuwe functionaliteit op de website beschikbaar: de Wensenlijst. Het vervangt de favorieten zoals ze in jouw account altijd te vinden waren. De favorieten waren gebaseerd op een woningtype en nu kan je nu specifieke bouwnummers gaan bewaren in je eigen wensenlijst. Hoe handig is dat!

Naar de bouwkavels
image alt

Wat kun je ermee voordat de verkoop start?

Plaats je een kavel op de wensenlijst, dan plaats je de kavel ook echt alleen op een wensenlijst. Je zult je apart moeten aanmelden voor een project. Dit doe je door je onderaan de pagina in te schrijven voor de nieuwsbrief en het project van jouw voorkeur te selecteren.

Heb je kavelnummers op je wensenlijst geplaatst en je aangemeld voor het project? Dan ontvang je per email updates over dat project. Als de verkoop start, plaats je met 1 druk op de knop de bouwnummers via het winkelmandje van jouw account.

Persoonlijk account
image alt

Wat kun je ermee nadat de verkoop is gestart

Als kavels in verkoop zijn en de uiterste inschrijfdatum is verstreken dan kun je nog steeds de kavels van een project waar je interesse in hebt op jouw wensenlijstje plaatsen. Zie je dat de kavel nog vrij is dan kun je zelfs direct via de website een optie aanvragen. Op werkdagen nemen we dan binnen 24 uur contact met je op. Hoe handig is dat?

  Alle beschikbare kavels
  Stappenplan bouwkavel