Nieuw aanbod in Maaszicht fase 4!

15 september '22

Goed nieuws! Na de succesvolle verkoop van de woningen van Witteberg fase 3, komt er weer nieuw aanbod in Meulenveld. In Maaszicht fase 4 komen zowel levensloopbestendige woningen als bouwkavels. Kijk je mee?

Waar komen de volgende woningen?

Later dit jaar komen in Meulenveld 6 levensloopbestendige twee-onder-een-kapwoningen en 2 bouwkavels beschikbaar. De levensloopbestendige woningen hebben een volledig woonprogramma met een heerlijke living, keuken, ruime slaapkamer en complete badkamer op de begane grond. Daarnaast zijn er ook nog tal van mogelijkheden op de eerste verdieping. 

Of kies je liever voor een bouwkavel? Hier bouw jij namelijk jouw droomwoning! Zo bepaal je zelf de grootte van je huis, het aantal verdiepingen, de indeling, de grootte van je tuin en je woonstijl. Bovendien kun je alles tot in het kleinste detail afwerken én nu alvast slim investeren in duurzame oplossingen zoals een warmtepomp en uitstekende isolatie.

Waar je voorkeur ook naar uitgaat, het is in ieder geval heerlijk wonen in een Limburgs dorp met de natuur om de hoek. Op de situatiekaart hieronder zie je waar de volgende fase met nieuwbouwwoningen ligt. Bekijk de woningtypes en lees alles over bijvoorbeeld de prijsindicatie en grootte van de woningtypes.

Bekijk woningtypes
image alt

Meld je aan voor Maaszicht fase 4

Wil je op de hoogte gehouden worden over deze nieuwe woningen en kavels? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief of laat je gegevens achter bij jouw favoriete woningtype. We informeren je vanaf dan per mail over de laatste ontwikkelingen van dit plan.

Mocht je je eerder al eens hebben ingeschreven voor de woningen in de vorige fases? Schrijf je dan toch even opnieuw in voor deze fase. 

Bekijk de woningen
  Meer over de wijk?
  Meer over de woningen?