Meulenveld vanuit de lucht

12 januari '23

Sinds kort staan de 2 bouwkavels en 6 twee-onder-een-kapwoningen van Meulenveld online. We kunnen ons voorstellen dat het ondanks de interactieve kavelkaart toch nog lastig is om in te schatten hoe de wijk er precies uit ziet. Om die reden hebben we Meulenveld geïllustreerd en vanuit de lucht in kaart gebracht.

Het project is in de illustratie vanuit het oosten bekeken, waarbij het groengebied en de Maas op de achtergrond mooi in beeld komen. 

Vogelvlucht Meulenveld

What's next?

De verkoop van Maaszicht Fase 4 in Meulenveld komt steeds dichterbij! Nog even geduld voordat we meer vertellen over de start verkoop datum. Daarnaast delen we op korte termijn ook meer informatie over de definitieve prijzen per woning en de brochure die je straks zelf samenstelt van jouw favoriete woning. 

Wil jij goed voorbereid zijn en niets meer missen? Vergeet je dan niet aan te melden als belangstellende, dit doe je door bij een bouwnummer op de button 'Aanmelden voor projectfase' te klikken. We houden je dan op de hoogte van het laatste nieuws. En maak ook alvast een Mijn Eigen Huis account aan. Dat heb je straks nodig wanneer de online verkoop start. 

Bekijk het woningaanbod
  Maak kennis met Lomm
  Bekijk het woningaanbod