Maaszicht Fase 4: De definitieve gevelsteen

27 oktober '22

Half september hebben we het nieuwe aanbod in Maaszicht Fase 4 aangekondigd, met daarbij een eerste beeld van de 6 levensloopbestendige 2-onder-1-kapwoningen. Inmiddels is de gevelsteen van de woningen definitief en willen we dit graag met je delen. Kijk je mee? 

image alt

Een gevelsteen met uitstraling

Voor de gevelsteen van de 6 levensloopbestendige 2-onder-1-kapwoningen is gekozen voor een mooie aubergine kleurige metselsteen. Een leuk weetje is dat de oppervlakte van de metselsteen direct na het bakken bestrooid wordt met zaagsel om zo een onregelmatige, oude structuur te creëren. Hierdoor krijgt de steen een ambachtelijke en exclusieve uitstraling.

Wat kun je verwachten de komende periode?

De voorbereidingen van Maaszicht Fase 4 zijn in volle gang en de volgende stap die we hopelijk al snel met je delen zijn de bouwnummer specificaties en eerste concept beelden van de 2-onder-1 kapwoningen. Heb je interesse in een bouwkavel? Goed nieuws, want in december start de verkoop van de 2 vrije kavels in Maaszicht Fase 4.

Zodra we meer informatie hebben vind je alles op deze website en bij het woningaanbod. Ben je aangemeld voor de nieuwsbrief en heb je je ingeschreven voor deze nieuwe projectfase? Dan ontvang je automatisch bericht in je mailbox! Zo niet? Meld je dan snel aan en mis niets.

  Planning Meulenveld
  Bekijk het woningaanbod