Een kijkje achter de schermen

9 november '22

Een traject van een nieuwbouwhuis gaat niet over één nacht ijs. Van de eerste lijn die de architect op papier zet tot het moment dat jij de sleutel krijgt. Vandaag geven we je weer een kijkje achter de schermen op de bouwplaats van de 7 woningen in Meulenveld.

Stand van zaken

Aannemer Vlassak heeft het voegwerk voor een groot gedeelte uitgevoerd en de steigers zijn gedemonteerd. Daarnaast is er ook al een start gemaakt met de dakbedekking van de lage daken. In de woningen is het leidingwerk in de muren aangebracht, de vloerverwarming gelegd en zijn de cementdekvloeren aangebracht. Deze week worden de buitendeuren gehangen
en de beglazing geplaatst. Daarmee zijn de woningen binnenkort wind en waterdicht. De tegelzetter zal daarna gaan starten met zijn werkzaamheden.

Kijk moment

Onlangs is er een kijkmoment geweest op de bouw. Dit heeft de toekomstige bewoners al een kijkje in hun toekomstige woning kunnen geven. Hoewel de werkzaamheden zeer voorspoedig lopen, kunnen er op dit moment nog geen uitspraken worden gedaan over een eventuele opleverdatum. Hierbij zijn er teveel afhankelijkheden van leveranciers en onderaannemers. Met name het binnen brengen van de NUTS-aansluitingen kan wel eens voor een kink in de kabel zorgen. Voor nu kunnen we wel voorzichtig melden dat de prognose voor opleveren staat gepland op Q1-2023.

Heb je een vraag? Neem gerust contact met ons op
Wil je iets weten? Bekijk de veel gestelde vragen