Kavels Maaszicht fase 4 toegewezen

8 december '22

Vandaag was het een spannende dag voor kandidaten die zaten te wachten op de uitslag van de toewijzing. Iedereen die tijdens de inschrijfperiode bouwnummer voorkeuren heeft doorgegeven voor de twee bouwkavels in Maaszicht fase 4 hebben vandaag een bericht ontvangen. De uitslag is bekend!

Wel een optie

Gefeliciteerd! Je hebt een kavel toegewezen gekregen! In jouw account bevestig je binnen 48 uur de optie. Daarna bepaal je zelf hoe je het aankoopproces wilt doorlopen. Dat kan via de makelaar, volledig online of een combinatie van beide. Jouw keuze! Wil je er toch vanaf zien? Dan annuleer je de optie. Ook dat doe je via jouw account. Dat is kosteloos en zonder verplichtingen.

Geen optie

Helaas, er waren meer kandidaten dan kavels waardoor je geen kavel toegewezen hebt gekregen. In jouw account zie je dat je reserve kandidaat bent op jouw voorkeurs-bouwnummer(s) en je krijgt hiervan bericht. Als iemand afziet van de optie, dan wijzen we opnieuw toe aan de resterende kandidaten met een eerste voorkeur voor dat betreffende bouwnummer. We nemen dan contact met je op. Wij geven geen informatie over hoeveel reservekandidaten er zijn en op welke plek je op de reservelijst staat.

Neem contact op Contact
Meer over het proces Een kavel kopen