Hoera, 70% van de woningen is verkocht!

15 november '23

We hebben goed nieuws voor de kopers van een woning in Maaszicht fase 4. Het verkooppercentage van 70% is behaald! Hiermee is ook de laatste opschortende voorwaarde, zoals opgenomen in de aannemingsovereenkomst, voldaan.

Verkoopupdate Maaszicht fase 4

De verkoop van Maaszicht fase 4 is gestart op 14 februari en op 27 februari zijn de woningen toegewezen. Deze week vonden er maar liefst 3 tekenafspraken plaats waardoor inmiddels 5 van de 6 woningen verkocht zijn. Hiermee is het verkooppercentage van 70% dan ook ruimschoots behaald!

 

 

Ook in Meulenveld wonen?

Is jouw droomwoning momenteel onder optie en sta je nog niet ingeschreven? Schrijf je dan in als reserve kandidaat. Dit doe je heel gemakkelijk door bij jouw favoriete bouwnummer op de button 'Zet me op de wachtlijst' te klikken. Indien het bouwnummer vrij komt, dan wijzen wij deze opnieuw toe aan 1 van de kandidaten op de reservelijst. Sta jij bovenaan de lijst, dan nemen wij contact met je op. Wij geven geen informatie over hoeveel reservekandidaten er zijn en op welke plek je op de reservelijst staat.

Naar woningaanbod
Heb je een vraag? Neem contact op
  Naar het nieuwsoverzicht