Genoeg te kiezen in Witteberg fase 2

8 maart '21

Heb je al een woning gekocht of ga je binnenkort de overeenkomst tekenen van jouw nieuwe huis in Meulenveld? Dan heb je straks veel te kiezen! Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor andere tegels, een uitbouw of dakkapel, maar óók voor verschillende groene opties.

image alt

Ga voor groen

In Nederland zijn we steeds meer bezig met het milieu en klimaat. Dit zie je ook in de opties van je woning terug. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een rainwinner, waarmee je op een later moment regenwater kunt gebruiken voor je tuin. Een slimme keuze, want regenwater bevat geen kalk (en daar worden je planten dan weer gelukkig van). Maar je kunt ook kiezen voor een mooie groene erfafscheiding, een regenton of een mos sedumdak. 

image alt

Waarom kiezen voor een sedumdak?

Met een mos sedumdak voeg je een klein stukje natuur toe aan je woning. En dat brengt voordelen met zich mee! Naast dat het je dak wat kleur geeft, heeft het een isolerende én geluiddempende werking. Daarnaast zorgt de extra zuurstof voor een gezondere leefomgeving en gaat een goed onderhouden sedumdak stukken langer mee dan een 'normaal' dak. 

image alt

Ken jij alle opties al?

Voor jouw woning in Witteberg fase 2 is er een meer- en minderwerklijst beschikbaar. Hier vind je alle opties op terug. Weet je al wat je wil of wil je meer informatie? Neem dan contact op met de kopersbegeleider. 

Bekijk alle opties

Contact met de kopersbegeleider

Gedurende de bouwperiode is Petra Orbon als kopersbegeleider de contactpersoon namens Vlassak. Kopers kunnen Petra bereiken op telefoonnummer: 0495-491 229 of via [email protected]. Communicatie via het kopersportaal neemt steeds meer toe. Het kan daardoor iets langer duren voordat er geantwoord wordt.

Duurzaam wonen Duurzaamheid
Hier wonen Bekijk alle woningen