Eerste woning Maaszicht fase 4 verkocht!

17 mei '23

In Maaszicht fase 4 is de eerste woning verkocht, waarmee een geweldige mijlpaal is bereikt! De verkoop van de állerlaatste woningen in Meulenveld begon op 15 februari 2023. Potentiële kopers waren onder de indruk van de prachtige locatie aan de Maas en de moderne architectuur van de woningen. De eerste gelukkige eigenaar kan straks genieten van een prachtig uitzicht en alle voordelen die deze twee-onder-een kapwoning te bieden heeft. Met de verkoop van de eerste woning is de weg vrijgemaakt voor andere kopers om hun droomhuis te vinden in Maaszicht fase 4.

Wonen in Maaszicht fase 4?

Op dit moment zijn er nog een aantal woningen in Meulenveld beschikbaar. Dus grijp nu je kans om een van deze fantastische woningen te bemachtigen. Dit doe je eenvoudig door op de pagina van jouw favoriete bouwnummer op de button 'optie aanvragen' te klikken.

Is jouw droomwoning momenteel onder optie en sta je nog niet ingeschreven? Schrijf je dan in als reserve kandidaat. Dit doe je heel gemakkelijk door bij jouw favoriete bouwnummer op de button 'Zet me op de wachtlijst' te klikken. Indien het bouwnummer vrij komt, dan wijzen wij deze opnieuw toe aan 1 van de kandidaten op de reservelijst. Sta jij bovenaan de lijst, dan nemen wij contact met je op. Wij geven geen informatie over hoeveel reservekandidaten er zijn en op welke plek je op de reservelijst staat.

Naar woningaanbod
Wat speelt er? Het laatste nieuws
Wonen in Meulenveld? Bekijk het woningaanbod