Heb jij al een financiële check gedaan?

2 november '20

De definitieve prijzen van Witteberg fase 2 staan nu online bij het woningaanbod. Wist je dat je financiering een belangrijk onderdeel is bij de aankoop van je nieuwe woning? Zijn er meerdere kandidaten voor één bouwnummer, dan krijgen de kandidaten die al een financiële check hebben gedaan voorrang.

image alt

Upload je financiële check zodra de verkoop start

Je financiële check geeft aan dat je weet wat je bij de bank kunt lenen. Het is belangrijk dat je ons dit laat weten.

Zo upload je je financiële check
Nadat de verkoop is gestart, kun je een gewaarmerkte brief van je hypotheekverstrekker of financieel adviseur uploaden in je Mijn Eigen Huis account. Deze upload mogelijkheid is beschikbaar zodra de verkoop is gestart en jij je voorkeuren doorgeeft.

Financiële Check

Hauzer & Partners en VeTeBe

Wist je dat je het aankoopproces van jouw nieuwe woning volledig digitaal kunt doorlopen? Je geeft online je voorkeuren door, wacht tot de toewijzing, accepteert de optie als je een appartement toegewezen hebt gekregen, start het aankoopproces en zet tenslotte je handtekening ook nog eens digitaal onder de overeenkomsten. Maar wat als je liever contact hebt met je makelaar, kan dit nog wel? Natuurlijk! De makelaars staan klaar om je door het aankoopproces te begeleiden.

Contact met de makelaar
Wonen in Meulenveld Woningaanbod
Ontdek meer Financiële check