Welke kavel is jouw favoriet?

15 november '22

We hebben de definitieve prijzen van de 2 bouwkavels in Maaszicht fase 4 bij het woningaanbod geplaatst!
Nu de prijzen bekend zijn en op korte termijn de verkoop start, is het tijd om je mee te nemen in de stappen die komen kijken bij het kopen van een bouwkavel. We bereiden je alvast voor zodat ook jij er klaar voor bent!

Definitieve prijzen

Nu de definitieve prijzen bekend zijn, zijn we weer een stap verder in de richting van start verkoop van de bouwkavels in Maaszicht fase 4. De prijzen zijn vrij op naam, vrij op naam (v.o.n.) houdt in dat onder andere de volgende posten zijn inbegrepen: makelaarskosten, notariskosten voor de leveringsakte en aansluiting van elektra, water en riolering. Benieuwd naar de prijs van jouw favoriete kavel? Bekijk dan snel het woningaanbod. 

Bekijk prijzen
image alt

Een kavel kopen. Hoe werkt dat eigenlijk?

Dit is ‘m! Je hebt eindelijk jouw droomkavel gevonden. Na maanden van speuren op het internet en geduldig wachten, wil je jouw toekomstige kavel kopen. Bij ons kun je deze kavel 100% online kopen, via een makelaar of een combinatie van beiden. Maar, hoe werkt dat eigenlijk? Klik op onderstaande button voor meer informatie. 

Heb je ons stappenplan van kavel tot droomhuis al bekeken? Dit stappenplan helpt je om goed inzichtelijk te hebben welke beslissingen je op welk moment moet nemen. Vanaf de aankoop van de kavel tot aan de sleuteloverdracht van jouw nieuwe woning. 

Meer informatie
  Financiële check
  Kavel kopen