Zo bereid je je goed voor op de verkoop

9 november '20

De verkoop van Witteberg fase 2 start op maandag 16 november 12:00 en eindigt op maandag 23 november om 17:00. De toewijzing vindt vervolgens uiterlijk dinsdag 24 november om 12:00 plaats. Wij vertellen je graag hoe je je alvast goed kunt voorbereiden op de start verkoop.

image alt

Maak een Mijn Eigen Huis account aan

Een account van Mijn Eigen Huis is een persoonlijke online omgeving waar je al je favoriete woningen opslaat en met elkaar vergelijkt, (persoonlijke) berichten leest, documenten kunt downloaden én je voorkeuren doorgeeft. Heb je nog geen account? Meld je dan snel aan! Je kunt alleen een woning kopen als je een account hebt aangemaakt.

Account aanmaken

Online voorkeuren doorgeven

Als de verkoop start en je hebt je al aangemeld als belangstellende dan ontvang je een nieuwsbericht in je mailbox. De link die daarin staat verwijst naar een pagina waarop de stappen worden uitgelegd en hoe je jouw voorkeuren doorgeeft. Na het doorgeven van je voorkeuren, wacht je op de toewijzing. Op de dag van toewijzing ontvang je een e-mail met daarin de uitslag van de toewijzing en zie je of je een optie op de woning hebt gekregen of dat je op de reservelijst staat. Heb je een optie op de woning? Dan bevestig je deze in jouw account en vervolgens maak jij zelf de keuze of je eerst een (digitale) afspraak met de makelaar wilt of dat je direct online gaat kopen. Met online kopen vul je jouw persoonlijke gegevens in, zodat wij de contracten voor je op kunnen maken. Uiteindelijk teken je na een paar dagen digitaal de contracten en is de woning van jou!

Alles over een woning kopen
image alt

Je financiële check

Je financiering is een belangrijk onderdeel bij de aankoop van je nieuwe woning. Zijn er meerdere kandidaten voor één bouwnummer? Dan krijgen de kandidaten die al een financiële check hebben gedaan voorrang. Nadat de verkoop is gestart, heb je de mogelijkheid een gewaarmerkte brief van je hypotheekverstrekker of financieel adviseur te uploaden in je Mijn Eigen Huis account. Wil je een afspraak voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek met financiële check met bijvoorbeeld de Rabobank? Neem dan contact op via onderstaande button. 

Aanvraag financiële check
Dit is wat je moet weten Je financiële check
Heb je nog vragen? Neem contact met ons op