Bereid je goed voor op de verkoop

18 juni '21

De verkoop van Witteberg - Fase 3 start op dinsdag 29 juni om 15:00. De sluitingsdatum staat op dinsdag 6 juli 15:00 en de toewijzing vindt dan uiterlijk donderdag 8 juli einde dag plaats. Met onderstaande uitleg over de verkoopprocedure kun jij je goed voorbereiden.

image alt

Voorkeur(en) doorgeven

Als je bent ingeschreven als belangstellende, ontvang je op de dag van de start verkoop een nieuwsbericht in je mailbox. Je hebt vanaf dan tot 6 juli 15:00 de tijd om je voorkeuren door te geven. Het maakt voor de toewijzing niet uit op welk moment je je voorkeuren doorgeeft. Neem dus rustig de tijd om je favoriet(en) uit te kiezen. 

image alt

Over de toewijzing

Na het doorgeven van je voorkeuren, wacht je op de toewijzing. Op de dag van toewijzing ontvang je een e-mail met daarin de uitslag van de toewijzing en zie je of je een optie op de woning hebt gekregen of dat je op de reservelijst staat. Heb je een optie op de woning? Dan bevestig je deze in jouw account en vervolgens maak jij zelf de keuze of je eerst een (digitale) afspraak met de makelaar wilt of dat je direct online gaat kopen. Met online kopen vul je jouw persoonlijke gegevens in, zodat wij de contracten voor je op kunnen maken. Uiteindelijk teken je na een paar dagen digitaal de contracten en is de woning van jou!

Lees meer over een woning kopen

Het voordeel van een financiële check

Bij het toewijzen van woningen waarbij er meerdere kandidaten op 1 bouwnummer zijn, kijken we of een kandidaat al een financiële check heeft laten doen. Dit kan dus in je voordeel werken. Een financiële check geeft aan dat je weet wat je bij de bank kunt lenen of toont aan dat je uit eigen middelen kunt betalen. Je kunt ons dit laten weten door een document van je bank, hypotheekadviseur of hypotheekverstrekker te sturen.

Meer over de financiële check
Een woning kopen Lees meer
Heb je nog vragen Neem contact met ons op