Bouwupdate Witteberg fase 1

16 februari '21

Goed nieuws voor de kopers van een van de 9 woningen in Witteberg fase 1. Aannemer Vlassak is reeds gestart met de bouw en de woningen beginnen vorm te krijgen. Bekijk nu de eerste beelden!

Stand van zaken

De begane grondvloer van de woningen is gereed en de werkbare werkdagen zijn ingegaan. Ook de binnenwanden op de eerste verdieping zijn klaar. Door de vorst is het leggen van de zoldervloer uitgesteld. Zodra de weersomstandigheden het toelaten worden de zoldervloeren gelegd, waarna hier de wapening en installaties op worden aangebracht. De kozijnen op de begane grond zijn gesteld en er is een start gemaakt met het gevelsteiger. Vervolgens zal (zodra het weer het toelaat) gestart worden met het gevel-metselwerk.

image alt

Contact met de kopersbegeleider

Gedurende de bouwperiode is Petra Orbon als kopersbegeleider de contactpersoon namens Vlassak. Kopers kunnen Petra bereiken op telefoonnummer: 0495-491 229 of via [email protected]. Communicatie via het kopersportaal neemt steeds meer toe. Het kan daardoor iets langer duren voordat er geantwoord wordt.

Wat speelt er Nieuwsoverzicht
Wonen in Meulenveld Woningaanbod