Bouwnummers, definitieve impressies én plattegronden live!

2 januari '23

Goed nieuws, want de 6 bouwnummers van Maaszicht Fase 4 staan live! Daarnaast hebben we ook de definitieve plattegronden, interieur- én exterieurbeelden toegevoegd. We kunnen niet wachten om ze met jou te delen, want wat zijn ze mooi geworden. Pak je laptop of tablet erbij en ga op zoek naar jouw perfecte woningmatch.

Tip: Door je favoriete bouwnummers toe te voegen aan je verlanglijstje krijg je informatie die is afgestemd op deze lijst. Handig toch! 

image alt

Het complete plaatje

We zijn weer een stap verder in de voorbereidingen richting start verkoop. Nu alle bouwnummers live staan, kun jij je nog beter oriënteren. Bekijk per woning bijvoorbeeld ook alle kenmerken eens goed. Je ziet dan onder andere hoeveel woonruimte je hebt en hoe groot het perceel is waar de woning op staat. Ook zie je of je jouw auto op eigen terrein kwijt kunt en wat de zonligging van de achtertuin is.  

In onderstaande interactieve kaart zie je per bouwnummer de ligging in Meulenveld. 

Bekijk de woningen
image alt

What's next?

De verkoop van Maaszicht Fase 4 in Meulenveld komt steeds dichterbij! Nog even geduld voordat we meer vertellen over de start verkoop datum. Daarnaast delen we op korte termijn ook meer informatie over de definitieve prijzen per woning en de brochure die je straks zelf samenstelt van jouw favoriete woning. 

Wil jij goed voorbereid zijn en niets meer missen? Vergeet je dan niet aan te melden als belangstellende, dit doe je door bij een bouwnummer op de button 'Aanmelden voor projectfase' te klikken. We houden je dan op de hoogte van het laatste nieuws. En maak ook alvast een Mijn Eigen Huis account aan. Dat heb je straks nodig wanneer de online verkoop start. 

  Bekijk het woningaanbod
  Meer informatie over het kopen van een woning