Maak kennis met de makelaars

18 september '23

Er zijn nog enkele woningen beschikbaar in Maaszicht fase 4. Heb je een woning op het oog, dan kies je zelf hoe je jouw aankoopproces vervolgt: volledig online, bij de makelaar op kantoor of een combinatie hiervan. Graag stellen we de makelaars aan je voor!

image alt

Hauzer & Partners

In 1986 zag Hauzer & Partners Makelaardij het levenslicht.
Nu ruim 30 jaar later zijn we er trots op dat we meer dan 10.000 starters, gezinnen, erfgenamen, etc. succesvol hebben kunnen begeleiden bij aan- of verkoop van hun woning.

Dus aan ervaring geen gebrek! Daarnaast zijn we aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaar en Taxateurs in onroerende goederen NVM. Het feit dat u Hauzer & Partners inschakelt bij de aan- of verkoop van uw huis, geeft aan dat u de verkoop niet aan zo maar een makelaar overlaat. U kiest voor kwaliteit!

Hauzer & Partners | Venlo

Noorderpoort 11 A
5916 PJ Venlo
[email protected]
T 077 321 9100

Neme contact op
image alt

VeTeBe

Welkom bij VeTeBe, dé makelaar van Groot-Venlo en omgeving. Ons kantoor is opgericht in 2001 en inmiddels ruim twee decennia actief in de uitdagende wereld van makelaardij, hypotheken en verzekeringen. De zeventien specialisten van VeTeBe treden op als uw persoonlijke verkoopmakelaar, aankoopmakelaar, verhuurmakelaar, hypotheekadviseur, verzekeringsspecialist en taxateur. Onze vakmensen zijn gedegen en beschikken over specialistische kennis van de woningmarkt. Door permanente scholing zijn ze altijd up to date en kunnen profiteren van een krachtig lokaal, regionaal en landelijk opgebouwd netwerk. We doen onze reputatie eer aan, elke dag!

Alles in één huis en alles onder één dak. Persoonlijke, proactief en strategisch in alle stappen van het proces. We behalen het best mogelijke resultaat voor u. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.


VeTeBe | Venlo

Grotestraat 84 a
5931 CX Tegelen
T 077 326 26 00

Neem contact op
Welke woning is jouw favoriet? Bekijk het woningaanbod
Ontdek meer Alles over de toewijzing